logo zorgverzekering vergelijken

Wilt u uw huidige zorgverzekering vergelijken en daar de dekking op baseren? Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering. En dat in combinatie met 24/7 telefonische ondersteuning maakt het kiezen van de juiste verzekering voor u dit jaar wel heel erg eenvoudig.

Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Deze korting kan oplopen tot 10 % korting op jaarbasis!

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies. Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Of bent u van plan over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering in 2020, of wilt u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Een overstap naar een nieuwe zorgverzekering, gaat altijd in vanaf 1 januari in het nieuwe jaar.

Onze adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten! Bel dan naar 088-1210203.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies. Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088-1210203. Onze adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden?

Dan kunt u deze direct online afsluiten, klik hier.

Als u niet voor 1 januari 2020 bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar, kunt u dit vóór 1 februari 2020 nog steeds doen, maar wel alleen als u uw zorgverzekering vóór 1 januari 2020 zelf heeft stopgezet. Via uw nieuwe zorgverzekering bent dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari verzekerd.

Opzeggen zorgverzekering

Als u van plan bent zelf uw zorgverzekeraar op te zeggen, dient u rekening te houden met het volgende:

In vrijwel alle gevallen kan het stopzetten van een zorgverzekering alleen schriftelijk gedaan worden. Uw opzegging dient daadwerkelijk 31 december door uw huidige zorgverzekeraar te zijn ontvangen. Aangezien een opzegging niet met terugwerkende kracht (dus na 31 december) kan worden gedaan, kunt u overwegen om uw opzegging aangetekend te versturen. Omdat het stopzetten van uw huidige zorgverzekering in verband met een overstap (normaal gesproken) altijd aan het eind van het jaar plaatsvindt, doet u er verstandig aan rekening te houden met mogelijke vertraging van de postbezorging rondom de feestdagen.

Tussentijds overstappen?

Vanaf 1 februari t/m 31 december 2020 kunt u in principe niet meer overstappen naar een andere zorgverzekering. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. U kunt namelijk ook elders gedurende het jaar een nieuwe zorgverzekering afsluiten als:

  • polisvoorwaarden tussentijds worden veranderd en u niet akkoord gaat met deze aanpassing
  • collectieve regeling waaraan u deelneemt wordt beëindigd
  • u gaat scheiden waardoor uw persoonlijke situatie verandert
  • in het buitenland woonachtig bent geweest en u verhuist naar Nederland
  • wel in Nederland belastingplichtig bent, maar officieel in het buitenland woonachtig bent
  • u onverzekerd bent terwijl u wel verzekeringsplichtig bent
  • u meerderjarig bent geworden en u niet meer via uw ouders meeverzekerd wilt zijn
  • in dienst treedt bij een nieuwe werkgever en u gebruik wilt maken van de beschikbare collectieve zorgverzekering
  • u als militair uit dienst treedt en u dus niet langer gebruik kunt maken van de collectieve zorgverzekering bij Defensie.

Je hebt alles gelezen en je wilt graag een kennismakingsgesprek met ons? Je bent van harte welkom! Vul snel het contactformulier in en we zetten graag op het afgesproken tijdstip een vers kopje koffie of wat jij lekker vind voor je klaar.

Comments are closed