Financiële ZakenFinanciële Zaken (FIZA), is sinds 2005 actief en heeft daarin een duidelijke visie ontwikkeld. Wij hebben goed geluisterd naar onze klanten, weten wat zij graag willen en kunnen daardoor het verschil maken. Wij zijn een Erkend Financieel Adviseur (SEH) en ben je verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date.

Bij ons heeft u wat te kiezen

Soms is het goedkoper om op basis van een vaste prijsafspraak te werken, en soms op uurtarief; wij maken het u makkelijk, u mag kiezen wat u het beste en voordeligste vindt.

Veranderen moeilijk?

Voor sommigen is veranderen moeilijk, omdat men een bepaalde verdienmodel of structuur hanteert om het bedrijf ‘gezond’ te houden; maar hoe bent u hierbij gebaat?

Eerlijk

Wij houden het simpel en eerlijk, u betaalt bij Financiële Zaken (FIZA) alleen voor de werkzaamheden die voor u worden verricht. Wil je graag een kennismakingsgesprek met ons? Je bent van harte welkom! Vul snel het contactformulier in en we zetten graag op het afgesproken tijdstip een vers kopje koffie of wat jij lekker vind voor je klaar.